Siirry sisältöön
Kotimaisilla Oscar-kuivaruoilla hyvinvointia koirille

Kotimaisilla Oscar-kuivaruoilla hyvinvointia koirille

Jokainen lemmikinomistaja haluaa lemmikkinsä voivan hyvin, mutta moni ei arjen kiireissä huomaa ajatella ravitsemuksen merkitystä eläimen hyvinvoinnille. Lemmikin uudet kotimaiset Oscar koiran kuivaruoat ovat lajityypillistä lihaisaa ravintoa kuivatussa muodossa.

Kehitimme markkinoille uudet koiran kuivaruoat, joiden erikoisuutena muihin kotimaisiin markkinoilla oleviin kuivaruokiin verrattuna on erittäin korkea lihapitoisuus ja valmistustekniikka. Oscar-aterioiden sisällöstä peräti 82 prosenttia on lihaa ja loput raaka-aineista kasviksia. Perinteisen ekstruusiomenetelmän sijasta kuivaruoka valmistetaan lämpökuivaamalla, joka mahdollistaa käyttämään tuoreita raaka-aineita kuten tuoretta lihaa jauhojen sijasta. Lempeässä lämmössä paistettu ja kuivattu ruoka säilyttää luonnollisen ja herkullisen lihan maun, jonka vuoksi ruoat maistuvat erinomaisesti myös nirsommillekin koirille.

Luonnollinen kuivaruoka kotimaisista-raaka-aineista

Oscar koiran ateriat on suunniteltu aikuisten koirien ravitsemustarpeisiin ja ne sisältävät kaikki koiran päivittäin tarvitsemat ravintoaineet ilman lisättyjä turhia hiilihydraatteja. Hyvin suoraviivainen resepti sisältää runsaan lihan lisäksi ruoansulatukselle tärkeää kasviskuitua, hyvin sulavaa ja hyvälaatuista proteiinia sisältävää kananmunaa, aminohappoja ja A-vitamiinia kananmaksasta. Uusissa Oscar koiran aterioissa käytetään ainoastaan kotimaista lihaa ja Oscar aterioita on kahta varianttia; Kana-ateria koirille 1,2 kg ja Kana-lohiateria koirille 1,2 kg.

Viljaton, hypoallergeeninen koostumus

Oscar ateriat eivät sisällä turhia hiilihydraatteja ja yleisiä allergian aiheuttajia, kuten gluteiinia, viljoja, maissia nautaa, soijaa tai maito-tuotteita. Oscar täysravintoihin ei ole myöskään lisätty väriaineita eikä keinotekoisia makuaineita, sillä korkea lihapitoisuus tuo ruokaan luonnollisesti hyvän maun ja houkuttelevan tuoksun. Yksinkertaisen reseptin ja rajallisen raaka-ainesisältönsä ansiosta ruoat sopivat monelle ruoka-aine allergioistakin kärsiville koiralle. Pakkausseloste kertoo rehellisesti kaiken mitä ruoka sisältää.

Runsaasti proteiinia korkeasta lihapitoisuudesta

Koirat ovat luonnostaan lihansyöjiä. Suomalaisesta kanasta ja lohesta valmistetut Oscar täysravinnot sisältävät peräti 82 % lihaa, ja näin ollen myös runsaasti lihasta saatavaa, koiralle elintärkeää eläinperäistä valkuaista ja sopivasti rasvaa. Koira tarvitsee runsaasti proteiinia energianlähteeksi, elimistön typpitasapainon pitoon, lihaksiston ylläpitoon ja välttämättömien aminohappojen saannin takaamiseksi. Proteiinia kuluu myös turkin ylläpitoon.
Korkealaatuisessa ja monipuolisessa ravinnossa ruokien annostelumäärä pysyy maltillisena ja ruokaa kuluu määrällisesti vähän.

Tutustu lisää tuotteisiin:

Oscar Kana-ateria koirille 1,2kg

Oscar Kana-lohiateria koirille 1,2kg

Saatavuus: hyvin varustetuista S- ja K-kaupoista, Tokmanneista, Kärkkäiseltä sekä www.elainruokakauppa.com.

Lemmikki on valmistanut laadukkaita lemmikinruokia jo vuodesta 1986 lähtien. Osoituksena korkeasta laadusta, yritykselle on myönnetty ainoana kotimaisena eläinruokavalmistajana FSSC 22000 -laatusertifikaatti.

Edellinen Jouluisia reseptejä lemmikin jouluherkutteluun
Seuraava Koirien raakaruokinnasta on tutkitusti hyötyä