Siirry sisältöön

Nutriment Company

Vuodesta 2014 lähtien olemme olleet osa Nutriment Companya (entinen Voff).

Nutriment Company on Euroopan johtava lemmikkieläinten luonnollisten premium-ruokien valmistaja tarjoten vahvojen brändiensä tuotteita lemmikin omistajien budjetista riippumatta.

Raakaruokaa kaikissa muodoissa, jota täydentävät herkulliset luonnonmukaiset herkut ja purutuotteet, sekä luonnolliset lisäravinteet, jokaisella tuotemerkillämme on yksiyhteinen asia: täydellinen sitoutuminen absoluuttiseen laatuun.

Lue lisää Nutriment Companysta ja ota yhteyttä nutriment.com

Innovaatio

Olemme yrittelijäitä – arvostamme omaperäistä ajattelua ja etsimme aina parempaa tapaa toimia, riippumatta siitä, miten asiat on aiemmin tehty.

Aitous

Toimimme, kommunikoimme ja käyttäydymme aidosti ja rehellisesti. Uskomme läpinäkyvyyteen ja kunnioitukseen kollegoitamme, asiakkaitamme ja kaikkia lemmikkejä kohtaan.

Välittäminen

Toimimme huolella, empatialla ja kunnioituksella kaikkia tuotteidemme kanssa työskenteleviä, niitä ostavia ja niistä nauttivia kohtaan. Aivan kuten lemmikkimme ovat osa perhettämme, myös sinun lemmikkisi ovat.

Laatu

Pyrimme käyttämään laadukkaimpia ainesosia, prosesseja ja infrastruktuuria, joita tarvitaan turvallisten, herkullisten ja luotettavien tuotteiden tarjoamiseen asiakkaillemme ja heidän lemmikeilleen.

Yksi joukkue

Inspiroimme toisiamme saavuttamaan suuria asioita, iloitsemme toistemme saavutuksista ja tuemme toisiamme kasvaessamme.