Siirry sisältöön

Meistä

Olemme yksi Suomen johtavista luonnonmukaisten lemmikkieläinruokien valmistajista jo vuodesta 1986 lähtien. Lähes 40 työntekijän intohimoinen tiimimme luo, kehittää, valmistaa ja jakelee tuotteitamme yli 30 vuoden kokemuksella Kuopiossa sijaitsevassa modernissa tehtaassamme. Johtavat tuotemerkkimme - Oscar, Tintin, Talvilintu ja Leo & Wolf - tarjoavat ravitsemuksellisesti laadukkaita tuotteita kissoille, koirille ja ulkolinnuille.

Oscar tuotevalikoimaan kuuluu monipuolinen valikoima suomalaisesta lihasta valmistettuja raakapakasteita, kuivaruokia, kypsennettyjä makkaroita, herkkupaloja sekä purutuotteita. Olemme ainut kotimainen linnunruokien valmistaja Talvilintu ja Tintin tuotemerkeillä. Valmistamme sopimuksen mukaan myös Private label – tuotteita.

Olemme kuuluneet vuodesta 2014 lähtien Nutriment Companyyn (entinen Voff), Euroopan johtavaan luonnollisten premium-eläinruokien ja -herkkujen valmistajaan. Konsernina meillä on yli 350 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Skotlannissa ja Hollannissa.

Sitoutuneena tuotteidemme korkeaan laatuun, Lemmikki on Suomen ainoa lemmikkieläinruokien valmistaja, jolle on myönnetty FSSC 22000 -sertifikaatti. Tuotteillemme on myönnetty avainlippumerkki, joka on osoitus siitä, että tuotteemme valmistetaan kotimaisia raaka-aineita käyttäen Suomessa.

Suomessa Oscar, Tintin ja Talvilintu tuotteemme löytyvät hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista kautta maan, ja valmistamiamme tuotteita myydään myös Leo & Wolf brändin alla mm. Ruotsissa, Iso-Britanniassa ja Saksassa.