Siirry sisältöön

Tuotemerkkimme

Tuotemerkkimme

ovat Oscar, Tintin ja Talvilintu.

Tuotevalikoimamme koostuu koiran- ja kissanruuasta sekä luonnonlintujen ruuasta. Koiran- ja kissanruokavalikoima sisältää pakasteet, herkut, tuoretuotteet sekä kuivaruoat. Valmistamme myös private label –tuotteita.

Oscar 

Oscar- tuotesarjaan kuuluu koirien ja kissojen raakapakasteet ja herkkupalat, kypsät koiranmakkarat sekä kuivaruoat. Tuotteet valmistetaan puhtaista suomalaisista raaka-aineista tehtaallamme Kuopiossa. Oscar- tuotteissa valttia kotimaisten raaka-aineiden lisäksi korkea laatu, puhtaus ja erittäin hyvä maittavuus. Tuotteet pitävät sisällään luonnollista lajityypillistä ravintoa koirille ja kissoille ilman turhia täyte- tai väriaineita. Herkullinen maku tuotteisiin tulee aidosti tuoreesta kotimaisesta lihasta. Oscar tuotteet on viljattomia ja ne sopivat hyvin myös monille allergisille lemmikeille. Ensimmäiset Oscar-tuotteet tulivat markkinoille jo 1980-luvulla, ja meille on ollut kunnia-asia valmistaa parasta mahdollista luonnollista ravintoa lemmikeille jo yli 30 vuotta. Kokemuksen kautta tuotteiden valmistukseen on löytynyt parhaat reseptit ja toimintatavat. 

Tintin

Kotimaiset, runsaasti energiaa sisältävät ulkolintujen ruuat, jotka ovat suunniteltu vastaamaan erityisen hyvin Pohjolan lintujen haastaviin talviolosuhteisiin ja korkeaan energiatarpeeseen. Reilun kokoiset ja runsaasti eläinrasvaa sisältävät tuotteet ovat linnuille maittavia sekä energiarikkaita. Koostumukseltaan tuotteet ovat hyvin sulavia ja ravitsevia ja näin auttavat pikkulintuja selviämään pitkästä kylmästä talvesta. Lämpökäsitellyt ja roskaamattomat tuotteet auttavat pitämään ruokintapaikan hygieenisenä ja siistinä. Valmistus on tehtaallamme Kuopiossa. 

Talvilintu 

Kotimaiset, runsaasti energiaa sisältävät ulkolintujen ruuat, jotka ovat suunniteltu vastaamaan erityisen hyvin Pohjolan lintujen haastaviin talviolosuhteisiin ja korkeaan energiatarpeeseen. Reilun kokoiset ja runsaasti eläinrasvaa sisältävät tuotteet ovat linnuille maittavia sekä energiarikkaita. Tuotteiden koostumus on linnun elimistössä hyvin sulavaa ja muuttuu vaivattomasti energiaksi. Lämpökäsitellyt ja roskaamattomat tuotteet auttavat pitämään ruokintapaikan hygieenisenä ja siistinä.

Talvilintu sarjan tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota lintujen turvallisempaan ruokailuun. Olemme suunnitelleet tuotteisiin verkottoman ripustuksen, jolloin linnuilla ei ole verkkoon tarttumisen vaaraa ruokailun aikana. Tuotteet valmistetaan tehtaallamme Kuopiossa.