Siirry sisältöön

VOFF Group

Voff Pemium Pet Food, Euroopan johtava luonnollisten ja korkealaatuisten lemmikkiruokien valmistaja

Voff on Euroopan johtava luonnollisten ja korkealaatuisten lemmikkiruokien valmistaja. Perustamisestaan lähtien vuonna 2014 Voff on vahvistanut jalansijaansa Euroopassa, ja tänä päivänä yhtiöön kuuluu kahdeksan vahvaa päätuotemerkkiä, joita myydään ja valmistetaan eri puolilla Eurooppaa. Voff uskoo luonnollisiin ja korkealaatuisiin lemmikkiruokiin ja myy monipuolisesti tuotteita – aina raakaruoista (BARF) luonnollisiin ilmakuivattuihin herkkuihin, luonnollisiin lisäravinteisiin, puruluihin ja laadukkaisiin linnunruokiin – erilaisten myyntikanavien kautta, verkossa ja liikkeissä. Voffin pääkonttori on Tukholmassa Ruotsissa.

Lisätietoa Voffista osoitteessa www.voff.pet.

Innovaatio

Olemme yrittelijäitä – arvostamme omaperäistä ajattelua ja etsimme aina parempaa tapaa toimia, riippumatta siitä, miten asiat on aiemmin tehty.

Aitous

Toimimme, kommunikoimme ja käyttäydymme aidosti ja rehellisesti. Uskomme läpinäkyvyyteen ja kunnioitukseen kollegoitamme, asiakkaitamme ja kaikkia lemmikkejä kohtaan.

Välittäminen

Toimimme huolella, empatialla ja kunnioituksella kaikkia tuotteidemme kanssa työskenteleviä, niitä ostavia ja niistä nauttivia kohtaan. Aivan kuten lemmikkimme ovat osa perhettämme, myös sinun lemmikkisi ovat.

Laatu

Pyrimme käyttämään laadukkaimpia ainesosia, prosesseja ja infrastruktuuria, joita tarvitaan turvallisten, herkullisten ja luotettavien tuotteiden tarjoamiseen asiakkaillemme ja heidän lemmikeilleen.

Yksi joukkue

Inspiroimme toisiamme saavuttamaan suuria asioita, iloitsemme toistemme saavutuksista ja tuemme toisiamme kasvaessamme. Olemme yksi Voff.