Skip to content

Shipping policy

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 25.1.2021 alkaen.

Online shop

Eläinruokatehdas Lemmikki Oy
Jäniksenpolku 33
70400 KUOPIO

044 768 0320
verkkokauppa@elainruoka.com
www.elainruoka.com
0620636-8

Kaupassa asioivien yksityishenkilöiden tulee olla täysi-ikäisiä. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Tilaaminen

Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin. Siirry sitten kassalle, valitse toimitustapa ja maksa tilaus haluamaasi maksutapaa käyttäen. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Minimitilauksen arvo Verkkokaupassamme on 25 € (sis. ALV).

Maksutavat

Maksupalveluna toimii Paytrail, jonka kautta maksuvaihtoehtoina ovat: verkkopankit, maksukortit ja MobilePay, Pivo, Siirto sekä Walley, OP ja Jousto-laskut (myös osamaksut). Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrail ehdot tai vaihtoehtoisesti valitessasi laskun hyväksyt laskun myöntäjän ehdot. Painamalla "Osta" painiketta hyväksyt Eläinruokatehdas Lemmikki Oy:n verkkokaupan yleiset ehdot.

Tilausvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkista aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus siltä varalta, että ilmenee tarvetta ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Pidä aina tilausnumerosi saatavilla, kun otat yhteyttä asiakaspalveluun tilaukseesi liittyen. Vastaanotettuasi tilauksesi tarkista, että lähetyksen sisältö täsmää tilausvahvistuksen kanssa.

Toimitustavat ja -kulut

Postin ja Matkahuollon toimitustavat

Ei pakasteille eikä viileätuotteille, kuten koiranmakkaroille.

Toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin: toimituskulu 4,90 €, yli 50 €:n tilauksille ilmainen. Tilaus toimitetaan kassalla valitsemaasi toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Saat saapuneesta lähetyksestä saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Jos pakettiautomaattiin tilattu lähetys ei mahdu pakettiautomaattiin tai automaatti on täynnä, lähetys ohjautuu toimipisteeseen. Lähetys tulee noutaa 7 vuorokauden kuluessa saapumisilmoituksesta.

Perille, päivällä ilman ennakkoilmoitusta: toimituskulu 9,90 €, yli 75 €:n tilauksille ilmainen. Tilaus toimitetaan perille toimitusosoitteeseen työpäivän aikana, ilman ennakkoilmoitusta. Mikäli osoitteessa ei ole ketään paikalla vastaanottamassa lähetystä, se toimitetaan toimipisteeseen, josta se tulee noutaa 7 vuorokauden kuluessa.

Perille, sovitusti: toimituskulu 11,90 €, yli 75 €:n tilauksille ilmainen. Tilaus toimitetaan perille toimitusosoitteeseen sovitusti. Posti/Matkahuolto ottaa sinuun yhteyttä toimitusajan sopimiseksi. Mikäli osoitteessa ei ole sovittuna ajankohtana ketään paikalla vastaanottamassa lähetystä, se toimitetaan toimipisteeseen, josta se tulee noutaa 7 vuorokauden kuluessa.

Kotiinkuljetus (myös kylmäsäilytystuotteet)

Tämä kuljetusmuoto valitaan aina, jos tilataan pakastetuotteita tai viileässä säilytettäviä Oscar koiranmakkaroita.

Suosittelemme Kotiinkuljetus toimitustapaa kaikille, jotka asuvat Etelä-Suomen alueella, koska se on nopein ja edullisin kotiinkuljetus toimitustapa.

Voit tarkistaa Kotiinkuljetuksen toimitusalueet TÄÄLTÄ. Pakastettuotteiden ja koiranmakkaroiden osalta voit myös tarkistaa kunkin tuotteen tuotesivuilta, toimitammeko ks. tuotetta omalle asuinalueellesi. Pakaste- ja viileätuotteet toimitetaan aina vain kotiinkuljetuksena. Samaan kuljetukseen voi tilata myös tuotteita koko Verkkokaupan valikoimasta.

Kotiinkuljetus – 2 tunnin aikaikkuna: toimituskulu 11,90 €, yli 100 €:n tilauksille ilmainen. Toimitusaikavälit voit tarkistaa TÄÄLTÄ. Tällä toimitustavalla pystyt valitsemaan kassalla toimituspäivän ja toimitusajan 2 tunnin toimitusaikavälille. Toimitusta edeltävänä iltana saat tekstiviestin, jossa muistutetaan seuraavan päivän toimituksesta.

Toimitusaika

Valitessasi toimitustavaksi Kotiinkuljetuksen (valittava aina, jos tilaat pakasteita tai koiranmakkaroita), saat tuotteet perille seuraavana päivänä, mikäli tilauksesi on tehty arkena klo 11:00 mennessä, ja mikäli tilatuille tuotteille on määritelty seuraava arkipäivä toimituspäiväksi. Kotiinkuljetus toimitustapa tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden määritellä tilaus tulevaisuuteen, kalenterivalintana tietylle toimituspäivälle, ei kuitenkaan kahta viikkoa pidemmälle.

Valitessasi toimitustavaksi Postin on toimitusaika 1-6 arkipäivää. Tätä toimitustapaa et voi valita, mikäli tilaat pakastetuotteita tai Oscar koiranmakkaroita.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.