Skip to content

Refund policy

Peruuttamisoikeus

Peruuttamisoikeus ei koske pakastetuotteita, eikä viileässä säilytettäviä tuotteita, kuten koiranmakkaroita. Peruuttamisoikeus ei koske sinetöitynä toimitettuja ja avattuja tuotteita, joita ei voi myydä edelleen.

Muiden tuotteiden osalta on tilauksilla 14 päivän peruuttamisoikeus, jonka kuluessa voit perua kaupan ilman erityistä syytä tekemällä peruuttamisilmoituksen. Voit tehdä peruuttamisilmoituksen esim. sähköpostitse, postitse tai tekstiviestillä (ks. asiakaspalvelun yhteystiedot alla). 14 päivän peruuttamisoikeus lasketaan tilattujen tuotteiden vastaanottamisesta. Mikäli tuotteet toimitetaan useammassa erässä, peruuttamisoikeus lasketaan viimeisen toimituserän vastaanottamisesta. Jos peruuttamisoikeuden viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, peruuttamisilmoituksen voi tehdä vielä tätä seuraavana arkipäivänä.

Tuotteiden palauttaminen

Kun perut tilauksen, palautus on lähetettävä viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Muistathan että palautusoikeutta ei ole pakastetuotteilla eikä viileässä säilytettävillä tuotteilla, kuten koiranmakkaroilla. Palauttaa ei voi myöskään sinetöitynä toimitettuja ja avattuja tuotteita, joita ei voi myydä edelleen.

Vastuullasi on tarvittaessa näyttää toteen, että tuotteet on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Tuotteet tulee palauttaa asianmukaisesti pakattuna. Jos sinulla on asiakastili, voit halutessasi täyttää palautuslomakkeen asiakastilin tilaushistoriasta ja sisällyttää tämän pakettiin palautettavien tuotteiden kanssa. Käytämme kaikille palautuksille Postin kuljetuspalveluita. Katso Postin ohjeet lähetyksen palautusta varten TÄÄLTÄ tai ota yhteys asiakaspalveluumme. Käytä aina palautuksen yhteydessä sopimustunnustamme, joka on 660522. Säilytä aina tosite palautuksen lähettämisestä.

Maksun palauttaminen

Palautamme sinulle palautettujen tuotteiden hinnan (ja lisäksi toimituskulut, jos koko tilaus peruutetaan) viimeistään 14 arkipäivän kuluttua peruutusilmoituksen vastaanottamisesta. Mikäli palautuslähetys ei ole tähän mennessä vielä saapunut meille, maksamme hyvityksen palautuslähetyksen vastaanotettuamme. Suoritamme maksun palautuksen sillä maksutavalla, jolla tilaus on alun perin maksettu, ellei asiasta ole nimenomaisesti muuta sovittu. Jos valitset muun kuin yllä kohdassa "Tuotteiden palauttaminen" kuvatun toimitustavan palautuslähetykselle, emme ole velvoitettuja hyvittämään tästä aiheutuneita ylimääräisiä kustannuksia.

Vastaanottamatta tai noutamatta jätetty tilaus

Toimitustapana Posti

Vastaanottamatta tai noutamatta jätetystä tilauksesta pidätämme oikeuden periä toimituskulut, ja toimitusta ei enää uudelleen jaeta asiakkaalle. Kulut pidätetään asiakkaalle maksettavasta palautussummasta.

Toimitustapana Kotiinkuljetus 2 tunnin aikaikkunalla

Jos emme tavoita asiakasta jakeluajankohtana ja tuotteet joudutaan palauttamaan varastollemme, voidaan asiakkaan kanssa sopia uudelleentoimituksesta. Asiakaspalvelumme on yhteydessä asiakkaaseen uuden toimitusajankohdan sopimiseksi. Uudelleentoimituksessa asiakas kuitenkin vastaa uudelleentoimittamisesta aihetuvista kustannuksista.

Mikäli asiakas ei halua uudelleentoimitusta tai häntä ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa uuden toimitusajankohdan sopimiseksi, vastaa asiakas kuitenkin tuotteiden keräilystä, toimituksesta ja palautuksesta aiheutuneista toteutuneista kustannuksista, jotka pidätetään asiakkaalle maksettavasta tuotteiden palautussummasta.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, ilmoita virheestä asiakaspalveluumme 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, tee välittömästi asiasta reklamaatio kuljetusyhtiölle. Mikäli huomaat tuotteen vaurioituneen vasta kun olet jo vastaanottanut ja avannut lähetyksen, ilmoita asiasta asiakaspalveluumme. Lähetä mielellään myös kuvia vaurioista.

Asiakaspalvelun yhteystiedot ja palautusosoite

Eläinruokatehdas Lemmikki Oy
Jäniksenpolku 33
70400 KUOPIO

044 768 0320
verkkokauppa@elainruoka.com
www.elainruoka.com
0620636-8