Anja

Olen aivan ihastunut (ja linnut myös) teidän kilon painoiseen Tintin rasvasiemenseokseen. Niillä on valtava menekki. Kotimaisia tuotteita saa vaan harvakseltaan.

Minna

Kissa tarvitsee ruoaksi lihaa ja oma kissani on syönyt Oscarin lihapullia koko ikänsä 4 vuotta. Pullat on kätevä laittaa jäisenä kuppiin ja niihin ei ole lisätty hajuaineita, joita ei taas ruokkijan nenä oikein siedä. Kissa voi erinomaisesti ja turkki kiiltää 🙂 Aion jatkaa kissani ruokkimista Oscar-pullilla jatkossakin aina!

Susanna

Olen itse terveellisen ja eettisen ruoan puolestapuhuja. Koska haluan itse syödä terveellisesti ja voida hyvin niin haluan tarjota saman myös koiralleni. Oscar kalkkunaherkut ovat Mikin mielestä superhyviä, mutta mikään ei voita Oscarin Kylmäkuivattuja Mahatikkuja. Niiden eteen Miki on valmis tekemään melkein mitä vain. Mahatikut on meillä leikelty pienemmiksi paloiksi koulutusta varten.

Johanna

Syötän koiralleni päivittäin lihoja ja Oscarin tuotteet ovat meille tuttuja lähes 10 vuoden ajalta. Olemme todenneet ne hyviksi – koirilla turkit kiiltävät, suolisto voi hyvin eikä ole iho-ongelmia. Tietenkin myös maistuvat erinomaisesti!